Raaka tahini ilman suolaa
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman suolaa
Kuvaus
Raaka suolaton tahini on jauhetuista seesaminsiemenistä valmistettu kerma ja sen avulla valmistetaan erilaisia erittäin maukkaita ja ravitsevia reseptejä.
Ilmoitus
Seesaminsiemenet ovat loistava vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde, jotka antavat meille suuren määrän energiaa ja auttavat ruoan aineenvaihdunnassa.
Sitä voidaan käyttää raakana, koska siemenet ovat (suositeltavin) tai paahdettuja. Jotta ne voisivat tarjota meille ravintoaineitaan, on välttämätöntä, että otamme ne jauhettua, koska jos otamme ne kokonaisina, ne kulkevat ruoansulatuskanavamme läpi ja niiden ravintoaineet eivät imeydy.
Huolellisesti jauhetuista seesaminsiemenistä valmistetaan herkullinen Tahín-niminen seesamikerma, joka säilyttää siementen ominaisuudet ja jolla valmistetaan erilaisia erittäin maukkaita ja ravitsevia reseptejä.
Osto-tila
On suositeltavaa noudattaa seuraavia vaiheita kulutuksessa:
- Keitä kikherneitä suolan kanssa 1 tunti. Valuta kikherneet (varaa kupillinen keittovettä).
- Laita kikherneet tehosekoittimen tai prosessorin läpi keittoveden kanssa, kunnes muodostuu homogeeninen sose.
- Ohita tämä vaihe, jos käytät jo keitettyjä kikherneitä.
- Lisää Tahini, kuoritut ja murskatut valkosipulinkynnet (tai valkosipulijauhe), lisää sitruunamehu ja ruokalusikallinen suolaa.
- Sekoita 3-5 minuuttia tasaiseksi.
- Laita syvälle tarjoilulautaselle ja luo hummuksen keskelle kuoppa.
- Lisää pieni määrä (1-2 ruokalusikallista) neitsytoliiviöljyä.
- Koristele persiljalla (valinnainen).
Varotoimet
Tämä tuote saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä ja maapähkinöistä.
Ainesosat
100 % jauhettuja seesaminsiemeniä.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.