Kuzu Bio
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ecocert
-
Ilman säilöntäaineita
-
Ei keinotekoisia makuaineitaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Celnatin Kuzu Bio on valkotärkkelys tai kouzou-tärkkelys, joka valmistetaan koko kuivatusta juuresta. Se on erittäin tehokas kastikkeiden, hillokkeiden ja hyytelöiden sakeuttamisessa. Kouzoua, toisin kuin muita tärkkelyksiä, arvostetaan sen hyytelöimisvoimasta, mausta, koostumuksesta ja parantavista ominaisuuksistaan.
Ilmoitus
Kouzou on palkokasvien perheeseen kuuluva monivuotinen kasvi, joka on kotoisin Japanista, jossa sitä kasvatetaan siellä sen juurien vuoksi, jotka tarjoavat ravintärkkelystä. Kouzou, jolla on erinomainen maine, on ollut osa kiinalaista ja japanilaista ruokaa ja farmakopeaa yli 2000 vuoden ajan. Kouzousta saatu tärkkelys on poikkeuksellinen hyytelöimis- ja sakeuttamisaine ruoanlaitossa. Se antaa myös lääkinnällisiä ominaisuuksia sitä sisältäville valmisteille. Säiliö
Tietyt kouzou-tärkkelysmolekyylit auttavat lievittämään suolistoa ja ylimääräisen happamuuden tai mikro-organismien aiheuttaman epämukavuuden tunnetta. Kouzou on tehokas myös nestemäisten ulosteiden tapauksessa. Useissa tapauksissa ja varsinkin vatsan tai suoliston epämukavissa tunneissa lasillinen Kouzou-kermaa antaa nopean helpotuksen.
Osto-tila
On suositeltavaa liuottaa haluttu määrä pieneen kylmään veteen ja lisätä sitten muihin ainesosiin, mieluummin kypsennyksen lopussa. Kuumenna varovasti kiehuvaksi koko ajan sekoittaen; kouzou paksunee ja muuttuu läpikuultavaksi.
Nesteen valmistus kouzou-jauheella. 1 tl = 1/3 tl
- Käytä nestemäisiin keittoihin ½ - ¾ teelusikallista jokaista 1 kupillista (250 ml) kohden
- Käytä juomiin ¾ - 1 tl
- Ohuille kastikeille käytä 2 koteloa
- Lääkevoiteita varten käytä 1 rkl
- Paksuihin kastikkeisiin käytä 1 ½ - 2 ¼ ruokalusikallista
- Käytä hyytelöihin ja täytteisiin 2 ruokalusikallista
- Käytä tofun valmistukseen 2 ¼–2 ½ ruokalusikallista
- Käytä kouzou-nuudeleille 4 ruokalusikallista
- Käytä kouzou-mochiin 5 ½ teelusikallista
Kouzouta voidaan käyttää sideaineena korvaamaan jauhot, nuolenjuuri tai maissitärkkelys suhteesta riippuen: 1 tl kouzoua = 3 tl jauhoja.
- 1 ½ tl kouzoua = 3 tl nuolenjuurta
- 4 ½ tl kouzoua = 3 tl maissitärkkelystä
Happamat nesteet, kuten sitruunamehu, vaativat 10-15 % enemmän kouzoua sakeutuakseen tai geeliytyäkseen kuin vesi tai emäksiset nesteet, kuten omenamehu.
Varastointiehdot
Säilytä valolta suojattuna, viileässä ja kuivassa avaamisen jälkeen.
Ainesosat
Tärkkelys* luonnonvaraisesta Pueraria lobata -juuresta.
(*) Ainesosat luonnonmukaisesta maataloudesta.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat0.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit84 G
-
SokeritG
-
RavintokuituG
-
Proteiinit0.2 G
-
Suola0.05 G
-
Energinen arvo341 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.