Kome Miso pastöroimaton
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Luomu
-
Kasvissyöjä
Kome Miso pastöroimaton arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Mimasa Pastöroimaton Kome Miso on soija- ja riisipasta, jota on fermentoitu koji-siemenillä puisissa tynnyrissä 18 kuukautta. Se on misoista suloisin. Ei pastöroitu. Perinteisesti Misosia käytetään vahvistamaan suolistoa ja elvyttämään suolistoflooraa.
Osto-tila
On suositeltavaa laimentaa 1 tl Misoa kupilliseen kuumaa liemeä. Voit myös valmistaa herkullisia pasteetteja sekoittamalla sitä Tahinin (Sesami Paste) ja veden kanssa tai käyttää sitä kastikkeena kastikkeissa. Älä keitä säilyttääksesi kaikki sen ominaisuudet. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa.
Ainesosat
Ei-siirtogeeniset soijapavut (43,06 %), riisi (35,23 %), merisuola (16,64 %), vesi (3,13 %), Kojin siemenet (0,004 %), peruna (0,039 %).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Proteiinit12.8 G
-
Lipidirasvat5.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit19.3 G
-
Sokerit9.2 G
-
Suola3.66 G
-
Energinen arvo161 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.