Mimasa
Genmai miso
9,12 €
Tarvitsetko apua?

Genmai miso

400 G
Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
Mimasan Genmai miso on soijasta ja ruskeasta riisistä valmistettu tahna. Se on fermentoitu vuosisatoja vanhoilla perinteisillä menetelmillä setritynnyreissä huoneenlämmössä.
Näytä kuvaus
9,12 €
Varastossa
Osta se tänään ja vastaanota se osoitteesta
Emme voi vahvistaa toimituspäivämäärää. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kanta-asiakaspisteet

Ostamalla tämän tuotteen voit saada seuraavasta tilauksestasi jopa

pisteet = pois

Miten se toimii?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Aseta tilauksesi, niin saat 5 alennuspistettä jokaisesta punnasta, jonka käytät. 1 € osto = 5 pistettä

Naturitas Club Saat ekstra pisteitä muista toiminnoista Täydennä profiilisi, tilaa uutiskirjeemme tai arvioi tilaamasi tuotteet. Saat jopa 50 pistettä per toiminto

Naturitas Club Vaihda pisteesi seuraavassa tilauksessasi Ja... saat automaattisen alennuksen, kun viimeistelet tilauksesi! 100 pistettä = 1 € alennus

Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
  • Turvallinen maksaminen:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Palautukset

Voit palauttaa tuotteesi, jos sitä ei ole käytetty ja se on alkuperäisessä pakkauksessaan 14 päivän kuluessa vahvistetusta toimituspäivästä tilauksen.

Selitämme, kuinka tilausten palautukset toimivat vaihe vaiheelta:

  1. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalvelumme osastoon ilmoittamalla tilausnumero.
  2. Pakkaa ja valmistele paketti.
  3. Toimita paketti kuljetusyritykselle.
  4. Odotä palautusta maksutavallesi.

Miten voin pyytää hyvitystä?

Kuvaus

Kysymykset ja vastaukset (1)

Kuvaus

Mimasan Genmai miso on soijasta ja ruskeasta riisistä valmistettu tahna. Se on fermentoitu vuosisatoja vanhoilla perinteisillä menetelmillä setritynnyreissä huoneenlämmössä.

Ilmoitus

Valmistusprosessi on jaettu neljään vaiheeseen: ensimmäinen on kojin valmistus, sitten soijapapujen valmistus, sitten koji-sekoitusprosessi soijapapujen kanssa ja lopuksi mison käyminen. Soijapavut valmistetaan pesemällä ja liottamalla. Sen koko kasvaa 2,2 kertaa. Sitten ne höyrytetään, jäähdytetään ja sekoitetaan kojin ja merisuolan kanssa. Sitten koko seos murskataan. Mimasan Genmai miso käy vuosisatoja vanhoilla perinteisillä menetelmillä setritynnyreissä huoneenlämmössä. Käymisen aikana entsyymit ja koji-mikro-organismit aktivoituvat ja hapettumisen estämiseksi tynnyrien päälle laitetaan raskaita kiviä murskaamaan seos ja erottamaan misopasta ilmasta ja nopeuttamaan käymistä.

Osto-tila

Suositellaan mausteeksi keittoihin, pasteeihin, palkokasveihin ja muroihin. Lisää mielellään ruoanlaiton loputtua. Laimenna pieni teelusikallinen hatcho-misoa annosta kohti keittoon tai liemeen. Anna levätä muutama minuutti ja tarjoile. Voit myös valmistaa herkullisia pasteetteja sekoittamalla niitä tahinin ja veden kanssa tai käyttää sitä kastikkeena kastikkeissa. Muista, että hatcho-misoon ei tarvitse lisätä suolaa, sillä se on jo mauste, jossa on suolaa.

Varastointiehdot

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.

Ainesosat

Soijapavut (60,86 %), ruskea riisi (26,08 %), merisuola (11,30 %), vesi (1,74 %), Kojin siemenet (Aspergillus orizae) (0,02 %).

SKU: LP-0200486
2VFNKS5H

Ravintosisältötaulukko

  • 100 Grammaa varten
  • Lipidirasvat
    7 G
  • Tyydyttyneitä rasvahappoja
    0.9 G
  • Hiilihydraatit / hiilihydraatit
    9.1 G
  • Sokerit
    8.2 G
  • Ravintokuitu
    7.7 G
  • Proteiinit
    12.1 G
  • Suola
    10.18 G
  • Natrium
    4.07 G
  • Energinen arvo
    163 Kcal

Tekniset tiedot

  1. Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.

Kysymykset ja vastaukset

1 kysymykset

Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.