Genmai miso
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Mimasan Genmai miso on soijasta ja ruskeasta riisistä valmistettu tahna. Se on fermentoitu vuosisatoja vanhoilla perinteisillä menetelmillä setritynnyreissä huoneenlämmössä.
Ilmoitus
Valmistusprosessi on jaettu neljään vaiheeseen: ensimmäinen on kojin valmistus, sitten soijapapujen valmistus, sitten koji-sekoitusprosessi soijapapujen kanssa ja lopuksi mison käyminen. Soijapavut valmistetaan pesemällä ja liottamalla. Sen koko kasvaa 2,2 kertaa. Sitten ne höyrytetään, jäähdytetään ja sekoitetaan kojin ja merisuolan kanssa. Sitten koko seos murskataan. Mimasan Genmai miso käy vuosisatoja vanhoilla perinteisillä menetelmillä setritynnyreissä huoneenlämmössä. Käymisen aikana entsyymit ja koji-mikro-organismit aktivoituvat ja hapettumisen estämiseksi tynnyrien päälle laitetaan raskaita kiviä murskaamaan seos ja erottamaan misopasta ilmasta ja nopeuttamaan käymistä.
Osto-tila
Suositellaan mausteeksi keittoihin, pasteeihin, palkokasveihin ja muroihin. Lisää mielellään ruoanlaiton loputtua. Laimenna pieni teelusikallinen hatcho-misoa annosta kohti keittoon tai liemeen. Anna levätä muutama minuutti ja tarjoile. Voit myös valmistaa herkullisia pasteetteja sekoittamalla niitä tahinin ja veden kanssa tai käyttää sitä kastikkeena kastikkeissa. Muista, että hatcho-misoon ei tarvitse lisätä suolaa, sillä se on jo mauste, jossa on suolaa.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Soijapavut (60,86 %), ruskea riisi (26,08 %), merisuola (11,30 %), vesi (1,74 %), Kojin siemenet (Aspergillus orizae) (0,02 %).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat7 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.9 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit9.1 G
-
Sokerit8.2 G
-
Ravintokuitu7.7 G
-
Proteiinit12.1 G
-
Suola10.18 G
-
Natrium4.07 G
-
Energinen arvo163 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.