A-luokan puhdas vaahterasiirappi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ilman hiivaa
-
Ei lisättyä suolaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Vaahterasiirappi on kasvipohjainen vaihtoehto hunajalle. Se tunnetaan sitruunamehukuurista tai Master Cleanse -dieetistä ja tietysti pannukakkusiirappina. Tämä makeutusaine on kuitenkin paljon enemmän. Sitä voidaan käyttää makrobioottisessa keittiössä, leivonnassa ja kastikkeiden, kastikkeiden ja jäätelöiden pohjana.
Ilmoitus
Vaahtera tulee vaahterapuusta. Joka vuosi tämä puu tuottaa sokerista mehua. Kanadan keväällä puramme tämän mehun ja muutamme siitä siirapiksi. Ero A-luokan vaahterasiirapin ja C-luokan vaahterasiirapin välillä? Luokka A on vaaleampi väri ja sopii erityisen hyvin täytteisiin ja (pannukakku)jälkiruokiin. Et voi muuta kuin rakastaa sitä! Saatavana myös 500 ml ja C-luokka.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi korvaamaan nestemäiset sokerit, kuten hunaja ja agavesiirappi, 1-1 vaahterasiirappilla. Korvaa 100 g valkoista tai tomusokeria 65 ml:lla vaahterasiirappia.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa viimeiseen käyttöpäivään asti.
Ainesosat
Vaahterasiirappi* (Kanada)
(*) Luomuviljely
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit67.2 G
-
Sokerit58 G
-
Lipidirasvat0.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
RavintokuituG
-
ProteiinitG
-
SuolaG
-
Energinen arvo268 Kcal
-
NatriumMg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.