Hunaja tuhat kukkaa Bio
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Hunajaa tuhannesta kukasta, jotka on kerätty luonnonpuistoista, suoista ja luomutiloista, joissa on laaja valikoima kukkia. Luonnonmukaisesta ja paikallisesta maataloudesta.
Ilmoitus
Hunajan kivennäisaineosat antavat sille kiistattomia ominaisuuksia:
-Hunaja lievittää suolistosairauksia, mahahaavoja, unettomuutta, tiettyjä kurkkusairauksia, tiettyjä sydänsairauksia ja lisää lihasvoimaa. Helpottaa kalsiumin kertymistä, aktivoi luutumista ja hampaiden syntymistä.
-Ulkoisessa käytössä se auttaa parantamaan palovammoja, haavoja ja nenänielusairauksia.
-Hieman laksatiivisen vaikutuksensa ansiosta se on parasta luonnonmukaista ruokaa, joka välttää ylimääräisiä rasvoja.
- Allergiat ja immuunijärjestelmä.
- Sokerin korvike.
Hunajamme uutetaan huoneenlämpötilassa säilyttäen sen aistinvaraiset ominaisuudet sekä luonnolliset ominaisuudet, koska sen luonnetta ei ole muutettu.
Siksi sitä pidetään raakana hunajana. Lisäksi hunajamme juoksevat, eli kiteytyvät, tämä on luonnollinen laadukkaan hunajan prosessi.
Hunaja uutetaan huoneenlämmössä hunajakennoista, tällä hetkellä se on nestemäistä, se tehdään yleensä kesä-heinäkuun välisenä aikana, syys-lokakuussa alkaa kovettuminen, luonnollinen prosessi raakahunajasta, jota ei ole kuumennettu liikaa..
Säiliön tyyppi: Lasisäiliö ja tinakansi.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä (18°C - 20°C), kuivassa ja hajuttomassa paikassa.
Ainesosat
Hunaja.
100 % luonnonmukaisia maatalouden ainesosia. CAAE:n sertifioima.
Todistus
ES-ECO-001-AN
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat42.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja25.2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit35.4 G
-
Sokerit27.4 G
-
Ravintokuitu9.7 G
-
Proteiinit9.5 G
-
Suola0 G
-
Energinen arvo578 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.