leivinjauhe
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
La Barraca leivinjauhe on hajuton jauhe, joka on väriltään valkoinen tai kermanvärinen ja jolla on hapan maku. Sitä käytetään kohotusaineena jauhotaikinoihin, taikinaan ja sienenä tortilloille. Sitä käytetään myös sokerikakkuissa, muffineissa, torteissa, frittereissa, taikinoissa, empanada-taikinoissa, churroissa ja yleensä leivonnaisissa.
Osto-tila
- Leivonnaiset yleensä: Lisää jokaista 400 g jauhoja kohti 16 g (1 pussi) hiivaa.
- Sienet, kakut ja muffinit: Lisää jokaista 250 g jauhoja kohden 8 g (1/2 kirjekuorta) hiivaa.
- Fritterit: Lisää jokaista 300 g jauhoja kohden 8 g (1/2 pussia) hiivaa.
- Taikinat empanadoille ja churroille: Lisää 16 g (1 pussi) hiivaa jokaista 500 grammaa jauhoja kohden.
- Mustalainen käsivarsi: Lisää jokaista 200 g jauhoja kohden 8 g (1/2 pussia) hiivaa.
- Munatit: Lisää jokaista 3 munaa kohti 8g (1/2 pussia) hiivaa.
- Leivitetty: Lisää jokaista 250 g jauhoja kohden 8 g (1/2 pussia) hiivaa.
Nämä annokset ovat ohjeellisia ja voivat vaihdella reseptin mukaan.
Varastointiehdot
Varastoi viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna. Asianmukaisissa säilytys- ja säilytysolosuhteissa säilyvyys: 3 vuotta.
Ainesosat
Nostatusaineet: Glucono delta laktoni E-575 ja natriumvetykarbonaatti E-500ii, maissijauho ja happamuudensäätöaine: Monokaliumtartraatti E-336i.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
LipidirasvatG
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit21 G
-
SokeritG
-
RavintokuituG
-
ProteiinitG
-
Suola16.5 G
-
Energinen arvo250 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.