Erinomainen kabusecha vihreä tee
Kuvaus
Ylivertainen kabusecha-vihreä tee, jossa on mieto, hieman katkera aromi ja hienovarainen " umami "-maku.
Ilmoitus
Tämä tee on valmistettu yksinomaan nuorista teelehdistä, jotka perinteen mukaan korjataan toukokuun alussa (ensimmäisenä sadonkorjuussa) 2 viikon pensaiden varjostuksen jälkeen.
Osto-tila
On suositeltavaa infusoida toisen kerran (ja jopa kolmannen kerran). Ensimmäisen infuusion aikana rullatut lehdet avautuvat hitaasti ja vapauttavat ensisijaista makuaan. Toisen infuusion aikana, kun ne ovat jo auki, huomaat lukuisten toissijaisten makujen rikkauden. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti liottamalla dekantoidut lehdet uudelleen samassa määrässä vettä, suunnilleen samassa lämpötilassa ja saman ajan tai hieman lyhyemmän ajan, mieltymyksesi mukaan.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna.
Ainesosat
Matcha vihreä tee* (Camellia sinensis) (100%) Japanista.
(*) Ekologinen viljely
Todistus
BE-BIO-02
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.