Perun kahvipavut
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Reilu kauppa
Kuvaus
Perulaiset kahvipavut (Cajamarca Cenfrocafé) sopivat ihanteellisesti kaikille yleisöille, täydellinen maidon kanssa sekoittamiseen.
Ilmoitus
Perulainen kahvimme on makean pohjan ja hasselpähkinää muistuttavan kuivattujen hedelmien tuoksussa. Tontti on valittu Cenfrocafé-osuuskunnalta, joka kokoaa yhteen yli 3000 kestävää kehitystään edistävää perulaista perhettä. Oletko jo kokeillut sitä?
- Maa : Peru.
- Alue : Cajamarcan departementti, Jaénin maakunta.
- Kiinteistö : Cenfrocafé.
- Alkuperä : Peru.
- Korkeus : 1250 metriä merenpinnan yläpuolella.
- Prosessi : Pesu.
- Typologia : Erikoisala.
- SCA i : 84,75.
- Lajike : Caturra, Catuaí ja Catimor.
- Intensiteetti : 3.
Tietoja tästä kahvista:
Cenfrocafé, johtava osuuskunta Perussa
Cenfrocafé on perulainen osuuskunta, joka koostuu yli 3 000 sukulaisperheestä Jaénin, San Ignacion ja Baguan maakunnissa. Sille on vuosien ajan ollut ominaista kestävän kehityksen edistäminen, mikä on synnyttänyt osuuskunnan jäsenten uskollisuutta ja identiteettiä.
Varastointiehdot
Kahvi on erittäin herkkä tuote. Joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa se hapettuu ja alkaa menettää aistinvaraisia ominaisuuksiaan; Tästä syystä annamme sinulle muutamia vinkkejä sen säilyttämiseksi paremmin:
- Avaa laukku helposti avattavalla vetoketjulla. Ei koskaan yläpuolella. Kun olet asettanut kahvipavut superautomaattisen kahvipapukoneen lokeroon, sulje vetoketju huolellisesti uudelleen.
- Laita tarvittava määrä kahvia enintään kahdeksi päiväksi. Kahvi säilyy paremmin pussissa vetoketjun ollessa suljettuna kuin kahvinkeittimen lokerossa tai suppilossa.
- Jos sinulla ei ole superautomaattejamme, jauha käyttämäsi kahvi. Kun kahvi on jauhettu, hapetusprosessi kerrotaan viidellätoista. Tämä tarkoittaa, että se menettää makunsa ja arominsa paljon nopeammin.
- Jos mahdollista, pussin avaamisen jälkeen säilytä kahvi ilmatiiviissä tai tyhjiösuljetussa astiassa, jotta se joutuu mahdollisimman vähän kosketukseen ilman kanssa ja minimoi hapettumisprosessin. Lisävarusteosiostamme löydät erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltuja tuotteita.
- Älä koskaan säilytä kahvia jääkaapissa. Tämä muuttaa kahvin kosteutta ja myös sen aistinvaraisia ominaisuuksia. Lisäksi kahvi imee helposti sitä ympäröivät aromit, emme halua, että kahvillamme on tuntemattomia aromeja tai makuja...
- Älä koskaan anna auringon koskettaa sitä.
Lyhyesti sanottuna, säilytä sitä viileässä, kuivassa paikassa, poissa auringonvalolta ja ilmalta.
Ainesosat
Perun kahvipavut.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.