AlcaVie, orgaaninen uudistaminen
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
100 % luonnontuote
-
Ilman laktoosia
-
Ei lisättyä sokeria
-
Bio-eco
Kuvaus
AlcaVie, P. Jentschuran orgaaninen regenerointi, ovat hienoja kasvirakeita, jotka ovat valmiita kulutukseen hedelmien, siitepölyn, aromaattisten kasvien ja vihannesten kanssa. Yli sadan kasvin voiman ansiosta AlcaVie on luotettavan universaalin panoksensa ansiosta ihanteellinen tuki terveelliselle ruokailulle. Tämä monimolekyylinen luonnonruoka edistää hyvinvointia ja elinvoimaa tasapainoiseen elämään – lusikka lusikalta emäksinen nautinto, joka vahvistaa.
Ominaisuudet ja hyödyt AlcaVie, orgaaninen uudistaminen
AlcaVie yhdistää ainutlaatuisella laadullaan ja monipuolisuudellaan luonnon rikkautta lasipurkissa. Kasvivalikoimansa ansiosta tämä elinvahvistin sisältää tärkeitä ravitsemuksellisia ja vaikuttavia aineita, kuten kivennäisaineita, vitamiineja ja toissijaisia kasviaineita, välttämättömiä aminohappoja ja muita alkuaineita, joiden biologisessa hyötyosuudessa elimistömme tarvitsee erilaisia toimintojaan. Löydä ja nauti tästä korvaamattomasta luonnon aarreesta.
Kuinka ottaa AlcaVie, orgaaninen uudistaminen?
On suositeltavaa aloittaa yhdellä tai kahdella lusikalla päivässä muutaman päivän ajan, lisäämällä 3 kertaa 2 lusikalliseen päivässä tai useammin. Sekoita seuraavien ruokien ja ainesosien kanssa: hedelmä- ja vihannesmehut, puurot, myslit, omenasose, pellavansiemen- tai oliiviöljy, salaattikastikkeet, keitot ja kylmät kasvisruoat. Vitamiinien, entsyymien, aminohappojen ja muiden laadukkaiden vaikuttavien aineiden säilyttämiseksi lisää AlcaVie lämpimiin ruokiin vasta, kun lämpötila sallii niiden syömisen.
Koostumus AlcaVie, orgaaninen uudistaminen
Arginiini (1480 mg), leusiini (1180 mg), lysiini (840 mg), valiini (780 mg), fenyylialaniini (770 mg), isoleusiini (690 mg), treoniini (580 mg), histidiini (440 mg), metioniini ( 330 mg), tryptofaani (170 mg), siitepöly (17%), punaiset linssit, tattariyrtti, humalankukat, makeat mantelit, jauhetut mantelit, lupiinit, karpalot, appelsiinin kuoret, karhunvatukat, puolukat, aprikoosit, ispaghulin siemenet, auringonkukansiemenet, Sitruunankuoret, pavut, piparjuuri, maa-artisokka, ruusunmarjan hedelmät, tillin hedelmät, granaattiomenan siemenet, pistaasipähkinät, sitruunaverbenan lehdet, kentaurium, sellerin lehdet, maissisilkki, komun lehdet, villitimjami, appelsiinin lehdet, keuhkojuuri, lehmuslehdet, mustaherukan lehdet, Chervil-lehdet, tillinlehdet, vihreät viiniköynnöksen lehdet, sitruunamelissa, eukalyptuksen lehdet, lohikäärmeen lehdet, punajuuret, rosmariinin lehdet, kaalin lehdet, leivän lehdet, basilika, kikherneet, sitruunaruoho, mango, retiisi, lakritsinjuuri, selankukat, ananas, Suolainen, tattari, hirssi, parsakaali, kukat laventeli, vesikrassi, acerola, korte, artisokka, nokkonen, timjami, meirami, omena, kesäkurpitsa, sitruunamelissa, voikukka, mansikan lehdet, nokkosen lehdet, hopea lime kukat, mausteet, sipulit, mustikat, Appelsiinit, pinaatti, Porkkanat, Siankärsämö, Nasturtium, Kurpitsansiemenet, Parsa, Villivalkosipuli, Ruusun terälehdet, Saksanpähkinät, Galangal-juuri, Iisoppi, Vadelman lehdet, Amarantti.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.