Kaneli eteerinen öljy
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Luomu
Kuvaus
Marnys Cinnamon eteerinen öljy saadaan tislaamalla vetämällä vesihöyryä lehdistä ja oksista.
Ominaisuudet ja hyödyt Kaneli eteerinen öljy
Puu lämpimistä maista, Etelä-Intiasta ja Sri Lankasta, vaikka sitä viljellään monissa maissa ympäri maailmaa. Nahkaisilla ja vihreillä lehdillä ympäri vuoden, Cinnamon kuuluu Lauraceasin kasvitieteelliseen perheeseen.
Kanelilla on makea ja miellyttävä puumainen tuoksu, erittäin herkkä ja intensiivinen. Sitä käytetään sekä makeiden että suolaisten ruokien mausteena. Sitä käytetään myös juomien, kuten tiettyjen oluiden ja viinien, maustamiseen.
Arabimaissa kanelia käytetään pääasiassa erilaisten liharuokien maustamiseen ja sitä käytetään myös leivonnassa erilaisten jälkiruokien maustamiseen.
Kuinka ottaa Kaneli eteerinen öljy?
On suositeltavaa ottaa se aina laimennettuna 250 g:aan ruokaan (mehu, infuusio, salaatti,...).
Varotoimet
Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.
Varastointiehdot
Säilytettävä viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna.
Koostumus Kaneli eteerinen öljy
Kaneli eteerinen öljy.
Ravintosisältötaulukko
-
1 Millilitra varten
-
Kanelin lehtien ja oksien eteerinen öljy100 %
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.